Sifi i propozon për martesë Angelikisë

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

ë motrën grinden për shkak të Minasë dhe ky i fundit e sheh të nevojshme të japë dorëheqjen. Akili dhe Melina bëjnë plane për dasmën dhe ia thonë edhe familjes. Ata kuptojnë se Mateo ndjehet i trishtuar për lidhjen e tij me Anastasinë. Patrokli mërzitet kur merr vesh që Vasilikia është e martuar dhe pranon ftesën e Dafnes për darkë. Melina i jep lajmin e gëzuar Vasilikisë dhe i thotë se duhet t’i tregojë Akilit atë që bëri i ati me prindërit e tij, por ajo ia çkëshillon. Ndërkohë të bijën, që do të ndërrojë shkollë! Andoni me Anastasinë vendosin të shkojnë në Spanjë për të folur me Pavlon.

- linës dhe ajo ia pret shkurt, duke i thënë se nuk mund të jenë më as shokë, gjë që i pëlqen shumë Akilit. Patrokli shkon tek Dafne dhe Marko tregohet shumë i afërt me të. Minai ë se pranon të rikthehet në punë vetëm në vendin e mëparshëm. Marko i thotë është që të marrin me të mirë të atin dhe të largojnë nga ndërmarrja Diamantin. Melina përballet me Kristinën. Edhe Minai përballet me Manolin, por ndërkohë e merr Eva, e cila do ta takojë.

Nektario u kërkon vëllezërve të marrin Patroklin në punë, bile edhe t’i japin një pjesë të pasurisë, por Mateo nuk është dakort me këtë të fundit. Evridhiki i premton gjyshes të vijë të ë netëve tek ajo, që të mos ndjehet e vetmuar. Melina i thotë Dhimitrës dhe Nektarios se Kristina nuk e kishte fëmijën me Nektarion, por donte t’ia ngecte atij, gjë që ia kishte thënë një shoqeje në telefon. Minai i thotë ë martesës së Melinës dhe Akilit. Ai tërbohet kur e merr vesh dhe i telefonon menjëherë Melinës.

Aliki sheh Minanë të shkojë në shtëpinë e Evës, ku që të dy tundohen nga njëri-tjetri. Dafne dhe Konstandina diskutojnë se është lojë e rrezikshme kjo që po bën Vasilikia…Në fakt edhe Eva i thotë asaj se duhet të ndalojnë lojën, por Vasilikia e shtyn të vazhdojë.

Gjyshja i thotë Evridhikit për dasmën e Akilit dhe Melinës dhe ajo mërzitet shumë. Ndërkohë Patrokli e ka kuptuar se nuk i pëlqen fare Akilit (megjithëse në lashtësi ishin shokë të ngushtë). Angelikia ble drogë nga një shpërndarës. Ndërkohë, Stefania mbyllet në dhomën e saj dhe s’do të dalë përballet me Angelikinë duke i thënë se e ka lënë pas dore.

Diamanti i lutet Dafnes të kthehet përsëri në shtëpi, por ajo i thotë se tashmë është shumë vonë. Evridhiki i thotë Dhimitrës së do të prishë dasmën e Akilit me Melinën, ose do t’i vrasë të dy! Ai më pas përballet me të.

Akili nuk shkon në takimin me të vëllezërit dhe Patrokli ndjehet i fyer, ndërsa Nektario zemërohet. Anastasia me Andonin shkojnë në shtëpinë e Diamantit, të mërzitur se nuk e kanë gjetur të atin. sheh që janë kthyer aq shpejt. Ata i thonë se janë zënë në avion për shkak të tij.

Akili me Melinën vizitojnë kishën ku do të martohen. Vasilikia merr një telefonatë të papritur nga Patrokli që ë, ndërsa Eva i thotë Minasë se ndjehet e joshur prej tij dhe i kërkon të qëndrojnë larg njëri-tjetrit për ca kohë. Aliki me Manolin bëhen shokë të ngushtë dhe qajnë bashkë hallet. Andoni i thotë Anastasisë t’i kërkojë takim zyrtar të atit, nëpërmjet avokatëve që e përfaqësojnë. Vasilikia i tregon Evës për Patroklin! Stefania i thotë Anastasisë arësyen pse është grindur në shkollë. Vëllezërit Matheu vendosin të marrin në punë Patroklin.

Marko zemërohet me propozimin e Diamantit, por edhe ky i fundit porosit njerëzit e tij që ta dënojnë atë me çdo kusht. Marko shkon të përballet me Diamantin.

Nga ana tjetë me të bijën, të cilën e tallin në shkollë, pasi prindërit e saj nuk janë martuar! Ai i thotë Anastasisë se ka marrë një vendim dhe do të bëjë gjënë e duhur…Më pas ata bien në një ujdi që të rikthejnë Minanë në punë. Akili grindet me Patroklin në shtëpi dhe Nektario i thotë atij se duhet t’i kërkojë falje Patroklit, gjë që ai e bën.

Vasilikia do të jetë kumbarë në dasmën e Melinës dhe Patrokli i propozon të vijë disa ditë më parë në Qipro. Ndërkohë, Minai puth Evën…Mateo shkon në Kretë që të ë me Diamantin për punën. Aty vjen Anastasia, por largohet menjëherë. Melina del me Dhimitrën për të gjetur fustanin e nuses. Melina fton Patroklin për drekë në restorant dhe ai i dhuron asaj një palë vëthë të së ëmës. Më pas ai u tregon atyre fëmijërinë e vet të vështirë. Nektario i shkruan të ëmës në Facebook dhe ajo i pë ërkon Angelikisë të martohen për hir të vajzës, por asaj nuk i pëlqen kjo ide. Ndërkohë, Mateo i kërkon Anastasisë së ndahet nga Andoni, por ajo i thotë se e urren…

Melina i thotë - luar të simpatizojë Patroklin. Helga i shkruan Nektarios se është më mirë të mos takohen kurrë. Andoni dhe Minai përpiqen të bindin ë mos martohet, por ai i kërkon ndihmë të motrës që të bindë Angelikinë. Kjo i fundit i thotë se Stefania mund të ketë organizuar gjithçka që të martojë prindërit e saj. Akili dhe Melina diskutojnë për Jorgon, ndërsa Patrokli shkon tek gjyshja t’i kërkojë shpjegime dhe përsëri sillet ashpër…Aliki përballet me Evën jashtë shtëpisë së Konstandinës. Anastasia më në fund bind Angelikinë të martohet me të vëllanë. Melina i thotë Akilit të blejë një test shtatzanie dhe ëzimi. Ndërkohë, Evridhiki i sjell Diamantit llogaritë që priste prej kohësh. Ai e lë vetëm në shtë ë kontrollojë në dokumentet e tij. Diamanti me dokumentet shkon të takojë të nipërit dhe ata, të befasuar, shohin se i ati u kishte dhënë shumë para Matheove në përiudhën kur Anastasia kishte bërë tentativën e vrasjes. Testi i shtatzanisë së Melinës del negativ…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.