Shpeshherë

Intervista - - POEZI -

Shpesh’herë jam munduar të ta them ndoshta pa e ditur dhe ta kam thënë se,shpirtërat njëri tjetrin munden ta gjejnë e mes shkronjave vjedhurazi të kam ndjerë u bë kohë, kaq kohë tashmë që të lexoj shpesh e vec më shpesh. Se depërton ky shpirt i bekuar e për distancë nuk do tia dijë hyn mes për mes ndjenjës së shkruar aty ku gjen paqe, ku gjen paksa liri. Aty ku gjen një copëz prehje për castet kur botën prej vetes përzë aty ku gjen shpesh’herë dhe veten kur e ka humbur në udhët që shkon e vjen. se shpirti me mëndjen rrallë pajtohen prandaj si tani, ka raste që mëndja nuk i gjen

YLLI JAHAJ

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.