Melina zhduket

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

Melina është e mërzitur pse nuk ka mbetur shtatzënë. Akili përpiqet ta ngushëllojë, por Melina ka humbur besimin se do të bëjë një ditë fëmijë. Edhe Dhimitra përpiqet ta qetësojë - dos të shkojë në Qipro, bashkë me Minanë, që të ë me Mateon për paratë që i ka dhënë atyre i ati i tij. Ata të dy përballen me njëri-tjetrit. Mateo e pyet se si i ka rënë në dorë ky dokument, me pas i thotë ë kthim borxhi.

Diamanti përcjell Evridhikin dhe aty i sheh Manoli. Minanë në Qipro e marrin në telefon tre gra…Dhimitra kërcënon Marinën dhe Patrokli e kap nga dora. Ajo e pyet nëse ka pasur keqtrajtim në fëmijëri dhe ai pohon dhe e përqafon. Më pas Nektario i sheh dhe diskuton me Dhimitrën… ërkon takim Melinës, - nanë kthehen në Kretë.

Vëllezërit Matheo me Patroklin janë mbledhur të diskutojnë se si janë futur njërëz në shtëpinë e tyre për të marrë dokumentin. Akili pyet Patroklin nëse e kishte bërë ai. Patrokli i zemëruar del jashtë dhe i jep çelësat e shtëpisë Nektarios, duke i thënë se jep dorëheqjen edhe nga puna, por ai përpiqet ta bindë të ndërrojë mendje. Ndërkohë, punëtorët e vreshtave dhe Manoli hanë kekun që Aliki ka përgatitur për Minanë me helm! Dafne shkon atje dhe i thotë Manolit se duhet të shkojë në spital dhe atij i bie të ët nga frika. Ndërkohë, Aliki i thotë Konstandinës se nuk ka hedhur helm në kek!

ës duke i thënë se do të martohet me Angelikinë. Nektario përsëri përballet me Akilin për mënyrën si trajton Patroklin, por ai i thotë se nuk i pëlqen ai. Patrokli bën gati valixhen për të ikur nga shtëpia. Melina i thotë Akilit se është xheloz për Patroklin dhe po këtë i thotë edhe Dhimitra Nektarios. Ky i fundit shkon të ë me Akilin dhe i lutet të sillet mirë me binjakun e tij.

Stefania më në fund merr vesh surprizën që i kanë përgatitur prindërit dhe ndjehet e lumtur, por Angelikia, jo. Vasilikia i telefonon Patroklit dhe ai i thotë se do të ikë nga Qiproja. Ajo i telefonon Melinës dhe ajo ua thotë vëllezërve Matheu. Dafne shkon në dasmë dhe Diamanti i bën përsëri ofertën e tij. Eva i thotë Vasilikisë se mendon të kthehet në Athinë. Ndërkohë, Nektario dhe Akili kërkojnë Patroklin që është nisur për në aeroport për të shkuar në Gjermani.

Marko i kërkon Konstandinës ta ndihmojë të gjejnë mamanë e Dafnes. Melina përsëri shkon me Dhimitrën të gjejë një fustan nusesh. Anastasia merr vesh nga avokati i të atit se ai nuk do të ketë kontakt me të ërgon Dafnen të shkojë të kërkojë Angelikinë që është mbyllur në dhomën e saj dhe ajo e gjen pa ndjenja përtokë. Dafne thë se ajo ka marrë drogë.

sinqerisht me të, duke e bindur të qëndrojë në Qipro. Ndërkohë, ërballet me Angelikinë për veprimin që bëri. Kjo e fundit i thotë atij se dasma e tyre ishte një gabim. Edhe Diamantin e njoftojnë se Angelikinë do ta lënë jashtë çështjes së vrasjes.

Vëllezërit Matheu do të shkojnë në Kretë dhe ata mendojnë të marrin me vete edhe gratë, edhe Patroklin. Melina njofton Vasilikinë. Më pas ajo me Dhimitrën shkojnë tek gjyshja dhe gjejnë aty Evridhikin. Ndërkohë Manoli i thotë Konstandinës se e dashuron vërtet, gjë që e bën atë të mendohet…

Angelikia ndjehet nën presionin e të gjithëve dhe propozohet ta çojnë në një psikolog dhe në një program dezintoksikimi. Dafne i shkruan Helgës se Nektario do ta takojë, por ajo i thotë të mos ë më për këtë temë. Dafne ia komunikon këtë Akilit, i cili i thotë se dikush tjetër mund të ë në emër të saj. Ndërkohë Patrokli kërcënon Kristinën në sy të Nektarios dhe ky i fundit trembet nga sjellja e dhunshme e të vëllait. Dhimitra i thotë me të dhe familjen e tyre. Melina ër Evridhikin që tek gjyshja.

Matheot nisen për në Kretë. Akili pyet Patroklin për tatuazhin që ka në dorë dhe që do të thotë “asgjë, askush”. Mateo e pyet nëse ai ndjehet kështu dhe Patrokli i përgjigjet se kështu ndjehej më parë…Ndërkohë Manoli vazhdon të pyesë Dafnen për sugjestionimin, ndërsa Konstandina pyet Alikin si janë djemtë e moshës së saj. Vasilikia i thotë Minasë se Eva do të ikë nga Kreta dhe ai shkon ta takojë. Minai i kërkon asaj të mos ikë dhe ata puthen përsëri. Angelikia përpiqet t’i afrohet Si

Matheot takohen me Diaman ë dhe Andonin, ndërsa Melina del shëtitje me barkë. Ata diskutojnë dhe Diamanti i kërkon mendim edhe Patroklit. Më pas Akili thotë se është mirë të krijojnë një qendër për marrjen e vendimeve dhe ajo të jetë në Qipro, gjë me të cilën

Aliki i jep Manolit lajmin e gëzuar se Konstandina është gati të bjerë në krahët e tij. Nga ana tjetër, Kristina i ankohet gjyshes për Patroklin, duke i thënë se do ta denoncojë në polici. Dafnen e njeh një klient i vjetër në kafenenë e Konstandinës dhe ajo shqetësohet.

Ndërkohë dhe Melina ndodhet ende në det! Akili i telefonon, por ajo nuk përgjigjet. Vjen nata dhe ajo nuk duket. Akili dhe Mateo shkojnë në shtëpinë ërkohë ky i fundit shkon në tavernë bashkë me Andonin dhe Minanë, me gjithë kundërshtimin e Angelikisë. Akili shkon në shtëpinë ë. Patrokli del shëtitje me Vasilikinë ndërsa Marko përpiqet të qetësojë Dafnen. Akili i telefonon Vasilikisë dhe ajo i tregon tavernën pë ku është Diamantit.

Manolin e ka ftuar për darkë Konstandina dhe ai përpiqet të hiqet si indiferent. Ajo e fton të vijë të jetojë me të, por ai i thotë se do ta mendojë.

Melina nuk gjendet asgjëkundi, as nëpër spitale, as nuk ka marrë makinë me qera. Akili është i shqetësuar dhe Patrokli e kalon natën rrugëve me të. Angelikia i ër Melinën dhe ai e godet me shpullë.

Ajo shkon tek psikologia. Angelikia vjedh paratë e Anastasisë për të blerë drogë dhe ajo e sheh. Markos i telefonon Pavlo, i cili i thotë se ka vendosur të takojë fëmijët e tij.

Akili dhe Diamanti shkojnë në polici. Ndërkohë, Patrokli kërkon Melinën në rrugë ë e saj në celular. Diamantit i telefonon policia, duke i thënë se është gjetur një grua e mbytur në një plazh.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.