Ai yll qetëson

Intervista - - POEZI -

Nata dalëngadalë horizontin mbuloi, Sytë e tu mendjen ma turbullojnë, Dhe në dashuri më ftojnë gjithmonë, Harromë, harromë sa s’është vonë... Thellë në mendime kam rënë këtë natë, E sytë jeshile në kthjelltësi me lodrojnë, E hëna më fton kukafshehtas të luaj, Më thotë: dashuromë se gjë tjetër s’dua...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.