Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- tarit? Ku e shohin këtë gjë? Apo i përket brezit të vjetër? Merita. - Si thoni ju, mbijetojmë apo jetojmë? Sandri. - Për mendimin tim, këtu te ne ka më shumë meshkuj sesa burra. Burrat sa vijnë e pakësohen. Do doja mendimin tuaj për këtë gjë, si për po, si për jo, dua një argument. Ma vërtetoni të kundërtën! Iris.

- Vendi ynë, a është përshtatur me boten moderne, apo e ka tejkaluar atë? Pres një koment nga ju me argumente, sepse po bëj një anketë. Visi.

- S’ka shumë që kam ardhur në Shqipëri dhe më bën përshtypje shumë sa rëndësi u kushtojnë shqiptarët veshjeve. I sheh të gjitha llojet e markave, modën e fundit, asgjë nuk mungon nga bota e modës. Vetëm një gjë s’e kuptoj, e bëjnë për t’u reklamuar, apo vërtet u pëlqen? A e përcaktoni karakterin e një personi nga veshja që ka, apo jo? Lejdina

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.