Melina shpëton

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

Patrokli kërkon Melinën edhe në port. Anastasia dhe Andoni përballen me Angelikinë. Andoni i thotë asaj se nëse vazhdon drogë ë vajzën. Më pas ai i kërkon Anastasisë të mendojë pak edhe për veten. ëron punonjësit e tij të kërkojnë Melinën. Edhe gjyshja është e shqetësuar, sepse ka parë një ëndërr të keqe. Eva i telefonon Minasë, sepse kërkon ta takojë. Kristina i propozon aleancë Evridhikit. Ndërkohë - manti, Akili dhe Mateo nisen në morg për të parë vajzën që është mbytur, por del që nuk është Melina...

Andoni me Anastasinë kanë dalë shëtitje me Stefaninë, ndërkohë Anastasisë i kërkon takim të ketë rrëmbyer Melinën, por ajo zemërohet dhe i thotë se është hera e fundit që e dëgjon.

Të afërmit mundohen të ngushëllojnë - trokli dhe Vasilikia dalin të kërkojnë Melinën. Patrokli e përqafon për ta ngushëlluar dhe Aliki e nxjerr në ërkohë Dafne i thotë Markos se ndjen që Melina është gjallë. Anastasia dhe Andoni i tregojnë - gelikisë, por ai u thotë se rëndësi për të tani ka Melina…Anastasia përballet me të vëllanë për këtë.

Patrokli në kafene dëgjon për një peshkatar që ka humbur varkën e tij gjatë furtunës. Akilit i kujtohet një bisedë me të, ku Melina i ka treguar se i pëlqen të dalë shëtitje me varkë. Ai bashkë me Patroklin shkojnë ta takojnë, por ai u thotë se nuk e ka parë fare Melinën.

Eva i thotë Minasë se pas një muaji do të ikë nga Kreta dhe ata puthen përsëri. Angelikia ble përsëri drogë dhe Andoni i thotë Anastasisë se ajo kishte anulluar takimin me psikologun. Ndërkohë, Mateo përpiqet të ngushëllojë Akilin, ndërsa Minai të shoqen. Andoni i thotë edhe Angelikia është zhdukur. Më në fund ajo vjen në shtë përballet me të. Ai i thotë se do ta çojë në një qendër dezintoksikimi. Të nesërmen Akili merr një varkë dhe niset në kërkim të Melinës. Evridhiki takohet me Kristinën dhe së bashku bëjnë plane si të shkatërrojnë ërkon dajës të kërkojë ndihmë nga një i njohuri i tij që ka helikopter.

Akili merr një varkë dhe del të kërkojë Melinën. Në një breg ai sheh trupin e një gruaje dhe shkon atje. Ai njeh Melinën, të cilës i ka rënë të ët dhe përpiqet ta sjellë në vete, por ndërkohë i largohet varka që nuk e ka lidhur, bashkë me celularin brenda! Ai niset ta marrë, por s’e kap dot. Kështu ai niset në këmbë të kërkojë ndihmë, por godel kokën dhe rikthehet prapë tek Melina. Angelikia përpiqet të dalë nga shtëpia, por s’e lë Andoni, ndërsa Minai grindet me Patroklin dhe më pas pyet Vasilikinë nëse ka gjë me të. Marko i kërkon ndihmë Dafnes të pajtojë Pavlo Janakaqin me të bijtë. Vasilikia përballet me Minanë dhe Evën. Ndërkohë, Manoli pajtohet me Konstandinën.

ë Angelikia të qëndrojë në shtëpinë e saj, ku do ta ruajnë disa vetë, ndërsa të bijës i thotë se ajo është nisur në një udhëtim. Megjithatë, Stefania nuk e beson të atin…

Patrokli kërkon Akilin dhe merr vesh që ai është larguar me një varkë. Ai merr një skaf me qera dhe niset në kërkim të tij. Më në fund ai i gjen dhe niset me not drejt tyre. Patrokli merr në Melinën dhe e çon në skaf, duke e lënë Akilin vetëm. Eva takohet me Minanë dhe i tregon se Vasilikia e kishte shtyrë që ta joshte... Marko takohet me Angelikinë, e cila i kërkon ndihmë. Vasilikia, Mateo, Nektario dhe Dhimitra shkojnë të takojnë peshkatarin që i dha varkën Akilit. Ata shohin Patroklin të vijë dhe të dalë nga varka me Melinën në krahë. Ai u thotë atyre se Akilin nuk e kishte marrë, ngaqë kishte frikë mos kishte pësuar ndonjë goditje në kokë. Mateo lajmëron Diamantin që të njoftojë autoritetet e portit.

Melina më në fund hap sytë në spital dhe kërkon Akilin. Ky i fundit ndodhet në një dhomë tjetër dhe kërkon Melinë ë shohë Melinën dhe ajo i kërkon të ikë, që të mos e shohë Akili. Ata të ëri-tjetrin dhe ë se Angelikia nuk i intereson, por Melina ia kthen se ajo është e dashuruar me Akilin dhe se jetët e tyre janë ndarë tashmë. Ai largohet prej andej i zemëruar.

Diamanti pyet Patroklin se si i kishte shpëtuar Akilin me Melinën dhe më pas e përgëzon edhe për faktin që kishte dhënë gjak… Dafne shkon tek Angelikia dhe përpiqet t’i japë zemër. Ajo më pas vjen pak në vete dhe i telefonon Stefanisë.

Akili falenderon Patroklin. Ndërkohë ë shtëpi dhe e motra me Andonin shohin që është i mërzitur. Diamantit i kujtohet fakti që Helga lindi binjakët para se të ndahej prej tij… Anastasia sheh një ëndërr të keqe dhe i kërkon Mateos të takohen. Ajo i thotë se kishte pasur frikë për të dhe kështu kupton se sa shumë është Anastasia dhe pastaj e merr në telefon, por ajo e ka të Ndërkohë Akili ngrihet nga shtrati i vet dhe shkon e shtrihet në shtratin e Melinës…

Diamanti i thotë Manushos që të përdorin gjakun që ka dhuruar Patrokli për t’i bërë atij një analizë AND-je fshehurazi dhe ta krahasojë me AND-në e tij, pasi ka dyshime…Ndërkohë ë shohë Melinën në spital dhe gjen edhe Akilin me të. Ai largohet i mërzitur dhe përballet me Manolin dhe Minanë në vreshta. Më pas gjithë familja Matheo i shohin Akilin dhe Melinën bashkë…

Andoni pyet Anastasinë se ç‘bëhet në trurin e saj dhe për kë mendon ajo. Kristina i kërkon Evridhikit të zhdukin nga faqja e dheut Matheot duke kontraktuar një vrasës. Akili dhe Melina i telefonojnë gjyshes. Ndërkohë Patrokli përpiqet të ë me Vasilikinë, por më pas tërhiqet. Anastasia shkon të shohë Angelikinë dhe ajo i thotë se problemi i saj është ë Markos se është dakort të martohet me të.

Melina i kërkon falje Akilit për humbjen e saj dhe i thotë se ai është princi i saj i kaltër. Vasilikia ën dhe ajo i thotë se do largohet nga Kreta për shkak të ërkohë, Aliki i thotë Minasë se Vasilikisë i pëlqen Patrokli. Marina sheh Kristinën të futet fshehurazi në shtëpi, ndërsa Minai i thotë ë parë të atin e tij në Kretë…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.