Rrëmbimi i hënës

Intervista - - POEZI -

Ke prejardhje nga gojëdhënat Ty një natë të mori hëna Ndonjëherë, përtej qiellit Mblidhen mbrëmjeve perënditë. Dhe vendosin të bëjnë njerëz Një nga të tyret, mrekullitë. Eh, s'mund të shpjegohet ndryshe Që ti s'ngjan me asnjë tjetër. E nëse pikturë do t'ishe

BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.