Ne

Intervista - - POEZI -

Unë vërtetë mund të jem një i «mjerë» E di se për ty shkruajnë dhe të tjerë, . Disa për ty jan berë poet me emër, Edhe unë mund të jem një nga ata,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.