Pyetje përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - PYESNI NJERI - TJETRIN -

mirë.

- Ata të Kosovës janë më të sjellshëm dhe më të dashur. Kot u ka dalë nami që mbajnë disa femra. Pse, këta tanët s’i mbajnë? Këta të Shqipërisë bëjnë si serioza të mëdhenj, ama 99-tat i bëjnë sapo t’u kthesh shpinën. Pika e ndershmërisë së tyre! Të paktën në Kosovë i mbajnë në pëllëmbë të dorës femrat e tyre. Arjana.

- Shoh që në shumicën e vendeve të mira të punës janë ulur injorantët. Isha sot në një bankë dhe një manekini, se femër s’mund të quhet, iu deshën dy orë të më shpjegonte, nuk merrte vesh fare! Më thoni pak, si e ka marrë atë vend pune ajo? Dori.

- Po normale, kanë ulur shalët e bukura në atë vend. Ndërsa ne të tjerat që na janë qorruar sytë mbi libra, punojmë nëpër dyqane shumë larg profesionit tonë të vërtetë. Por e ka fajin familja jonë që na ka mësuar të shohim drejt dhe s’na ka mësuar të jemi pak më hilqeare në këtë kohë të qelbur që ka ardhur. Erinda.

djersën e b,,allit atë vend pune. Leoni

- Do jetë lodhur goca, i kanë dalë ujë Maksi Faj ka edhe kushërira, por fajin më të madh ia vë tët shoqi që çaton në internet dhe besoj që s’ishte hera e parë që e ka bërë. Na ka nxjerrë punë interneti, edhe në telefon e kemi dhe s’na ndahet sherri kudo të ndodhemi. Edna

- Bjeri, zgerdhije në dru që mos e marrë veten për një jave, kushërirën po them se burrat burra janë. Evlona

- Janë shtuar shumë “artistët”, po kush quhet i tillë, ato që nuk dinë të lidhin dy fjalë ama nxjerrin bythë e gjoks apo ato që janë vërtet artistë, por që janë zhdukur nga ekranet tona?! S’e kuptoj këtë gjë, është çështje marketingu apo këtë kategori do populli të shohë? Shqipet në Gjermani

- Fatkeqësisht, artistët që thua ti, vetëm artistë nuk quhen. Këta persona unë mund t’i quaj mjete përdorimi për një kohë të shkurtër. S’kemi më artistë si dikur që kishe lezet të shiko goja, por trupi, të gjithë dalin të zhveshur. Prandaj ngado që kaloj, dëgjoj dhe shikoj që vënë vetëm muzike apo lajme sportive në televizor. Berta.

- Shumë mirë e ke theksuar fjalën “artist“sepse tamam tani nuk kemi më artistë siç shiko - ziston trupi, bytha dhe gjoksi këto shesin në ditët e sotshme në ekranet tona. Popullin se pyet njeri por fatëkeqësisht ka ikur vlera e njeriut dhe ndodh kjo që ndodh. Edi

- Përse meshkujt kanë tendencën të duan ato femra që sillen keq me ta dhe të injorojnë vajzat e urta e të dashura? Lida.

- Epo, kjo ndodh ngaqë femra e urtë thotë gjithë kohës “po, po” dhe kur nuk kundërsh i tij. Këtë mendoj unë me mendjen time të varfër, prandaj edhe ato që janë të rrepta ua mbeldhin dhe meshkujt u shkojnë nga pas se mashkulli është si qeni, aty ku nuk mund të bëjë gjë, shkon nga mbrapa. Leta.

- Sepse të urtat të urta mbeten ,ndërsa ato që sillen keq i marrin gjak në vetull dhe këta sikur i hedh njeri hi syve mo të keqen, atje tek më e keqja shkojna. Edvina

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.