Labirinthi i javës

Intervista - - ARGËTIM -

Adami Një ditë, Zoti Adamin dhe i thotë:

- Adam, kam disa lajme të mira dhe të këqija. Të mirat janë që të kam dhënë një penis dhe një tru, të këqijat janë se të kam dhënë aq gjak sa të funksionojë vetëm njëri nga këto organe njëkohësisht, jo të dy njëherësh. thërret Mungesa Një tip vendos të provojë mungesën e seksit gjatë periudhës së agjërimit të të krishtërëve, deri për Pashkë. Ia thotë gruas dhe ajo me gjithë qejf bie dakort që ta ndihmojë. Ditët e para nuk ishin të vështira, por me kalimin e kohës gjërat u vështirësuan dhe që ta të vishte të brendshme të shëmtuara dhe hante hudhra…Në ditët e fundit, që ishin edhe më të vështirat, e nxori të shoqin të ë divan dhe mbyllte derën e dhomës së gjumit.

Erdhën Pashkët. Disa tinguj të fortë u dëgjuan tek dera e dhomës së gjumit: “Tok, tok, tok!!! Ai: - Gjeje kush është… Ajo: - E di kush është… Ai: - Gjeje çfarë dua… Ajo: - E di çarë do… Ai: - E gjen dot ama me çfarë po i bie derës?!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.