Intervista-Wikileaks

Intervista - - HUMOR -

E DIEL Ora 12.30: E dielë e bukur sa shtëpi. E vendosa me mëndjen time se do dalim dhe do ua bëja surprizë Lindës dhe Zahos. Jam duke shkuar drejt Jalës. Eskortën nuk e mora pasi ashtu si isha veshur sot nuk do më njihte as Aneta.

15.44: Det, qetësi, ajër dhe zëri i Zahos në sfond që luan dhe qesh janë simfonia më e bukur për mua. Ja fusin dhe Schubertit…

Ora 19.19: Mora pak Qazimin gallatë me të. “E kam vendos më tha. Do kandidoj për herë të pestë i thashë shoqëruar me nje qeshje të madhe. E HENE

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.