Matheot gjejnë një suprizë në shtëpinë e tyre

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

Nektario i telefonon Kristinës pë çfarë do në shtëpi, por ajo e gënjen, duke i thënë se është në spital. Ndërkohë Evridhiki fut një vrasës me pagesë në shtëpinë e Matheove për të parë shtëpinë - likisë një program dezintoksikimi që ë vreshta për të parë rrushin dhe ërballet me Andonin, por ndë Anastasinë për të thotë të motrës se Pavlon e kanë parë në Iraklio.

Matheot kthehen në Qipro dhe Akili i thotë Patroklit të qëndrojë atë natë në shtëpi. Vasilikia i thotë Evës se ndjehet keq që Patrokli iku, por ajo e këshillon të shtrëngojë fort Minanë…Ndërkohë, Andoni kalon natën në shtëpinë e Angelikisë, për ta ruajtur. Patrokli i zë pritë Kristinës dhe e kërcënon se do ta vrasë. Diamanti i thotë Dafnes se nëse nuk kthehet, do të shkatërrojë Markon. Ai i thotë asaj se kur e do një gjë, e merr. Ndërkohë, Melina gjen shumë para poshtë të krevatit të saj. Ajo ia thotë Akilit ë frikë se dikush do t’i fusë në bela. Mateo mendon se mos i ka vënë italiani që vrau Aleksian. Ndërkohë Kristina dhe Evridhiki bëjnë planet e ë se vrasësi ka vënë para nëpër shtëpi që të ë vrasjen. Mateo i dërgon disa para një të njohurit të vet në bankë, për të parë nëse janë fallco.

Angelikia i merr çelësat Andonit dhe shkon të shohë nga larg Stefaninë në shtëpinë ën pse nuk takoi të atin kur ishte në Kretë, por asaj i kujtohet ajo që ka bërë me prindërit e tij dhe i thotë të mos ia zërë më në gojë. Mateo i thotë Akilit se paratë poshtë krevatit të tij janë fallco dhe që është më mirë të mos përfshijnë në këtë çështje policinë. Ata vendosin t’i djegin paratë, pa i thënë gjë Nektarios, mos është i përfshirë në këtë Patrokli. Vasilikia dhe Minai kanë lënë takim që të rigjallërojnë lid ështon. Nektario u thotë të vëllezërve se i ka propozuar Patroklit të qëndrojë në shtëpinë përkrahin.

Dafne kujton se i shkruan Helgës, por në fakt i shkruan Pa ë se është në Qipro dhe i ka parë djemtë nga larg. Ajo e nxit të shkojë t’i takojë…

Ndërkohë - fonojë të atit, por telefonit i përgjigjet një Melina i propozon Akilit të bëjnë një pranon. Andoni i thotë Anastasisë se ndjehet keq që është burri i pronares dhe se ka ndërmend të hapë diçka të tijë - linës, por ajo nuk ia zgjat. Nektario përsëri përballet me vëllezërit që nuk pranojnë i fundit pushon një punëtor nga puna dhe të tjerë ë të Akili i kërkon ta marrë përsëri në punë. Vasilikia kënaqet kur Minai i thotë se nuk do të marrë pjesë në dasmën e Melinës. Evridhiki dhe Kristina bien dakort të paguajnë ë euro për të hequr qafe Matheot. Këta të fundit po kërkojnë një enolog të ri. Angelikia i kë ë takohet me të bijën para se të futet në program. ë vëllezërit për lidhjen me Diamantin për eksportin e verës në Kinë dhe ata përballen me njëri-tjetrin. Patrokli i telefonon Vasilikisë. Manoli ruan Angelikinë dhe ajo i kërkon të dalin një shëtitje bashkë. Evridhiki i kërkon Akilit të takohet me të dhe me Melinën. Kësaj të fundit i duket i çuditshë

Marko i thotë është takuar me babanë e tij, Pavlon dhe ë ë me të, por ai nuk pranon. Marko i thotë se nuk do të vazhdojë të bashkëpunojë më me të. Më pas Marko i telefonon Pavlos se do të kontaktojë Anastasinë ë Anastasisë të prishin bashkëpunimin me Markon, po ajo nuk pranon. Diamanti merr përgjigje negative nga Dafne dhe urdhëron të tijtë të fusin në burg Markon. Ndërkohë, Angelikia i shpëton Manolit dhe shkon në shtëpinë ër të parë të bijën, ë.

ërkon Melinës të ftojnë më shumë njerëz në dasmë. Ndërkohë asaj për t’i treguar problemet e veta. Anastasia i kërkon një muaj kohë Markos. Matheo dhe Akili i tregojnë Nektarios për paratë fallco dhe ai u thotë të kërkojnë të gjithë shtëpinë - gelikinë të vijë një ditë në shtëpi për të takuar të bijë ë telefon me Patroklin, ndërsa Minai shkon të takojë Evën, pasi merr vesh që ajo do të ikë së shpejti…

Ndërkohë, në shtëpinë e Matheove kanë kërkimet për para fallco, por nuk gjejnë gjë. Më pas Mateo ka një si parandjenjë që Anastasia e paralajmëron se diçka serioze do të ndodhë. ..Evridhiki merr vrasësin në telefon pë për paratë e tjera fallco që kanë vënë, por ai e siguron se ato nuk i gjejnë dot. Më pas ajo troket në derën e Matheove dhe i bën dhuratë dasme edhe Melinës, edhe Akilit, duke u hequr si e afërt me kur janë vetëm për vetëm dhe

Patrokli i kërkon takim Si ënë se kanë interesa të njëjta. Dafnes i vijnë dhimbjet e lindjes dhe i thotë Markos se është duke lindur. Më pas ajo thotë se dhimbjet i kaluan! Diamanti i telefonon Patroklit për t’i thënë ë simpati të ë përsëri takim me Minanë në një bar, por asaj i afrohet një tjetër djalë dhe ai grindet me të! Ata të ërfundojnë në polici, por shpëtojnë paq. Manoli i kë ë shkojë në dasmën e Melinës, pasi e di që ai e do atë është edhe Angelikia… Diamanti u thotë të nipërve se Pavlo ka ardhur shumë herë në Kretë dhe mund të ketë edhe shtë Mateo i thotë Akilit se Patrokli ka qenë në burg për vrasje!

Kosemi vrapon të shpëtojë të bijtë dhe më në fund sheh që ata janë gjallë, falë Davut pashasë që ka vendosur të shpëtojë të shoqen. Ajo më pas fut në burg Halimenë Halimeja përballet me dhëndrin e saj për këtë, por ai i thotë se ka bërë një pakt me Kosemin. Kjo e fundit shpall Osmanin si sulltanin e ri të dinastisë. Më pas ai del para të gjithëve se sulltan Mustafai nuk gëzon shëndet të mirë, prandaj është tërhequr nga froni dhe vendin e tij e ka zënë Osmani. Kosemi me fëmijët e saj shohin kurorëzimin nga Brenda pallatit. Mehmeti i thotë asaj se në fron duhej të ngjitej ai. Bajaziti ka frikë mos Osmani i vret, por Kosemi i thotë se Osmani nuk do e bënte kurrë këtë.

Davut pashai liron Dilrubën duke i dhënë lajmin se i vëllai nuk është më sulltan. Ajo e qorton, por ai i premton se do ta ndihmojë që Mustafai të ngjitet përsëri në fron. Xheneti i thotë Halimesë se i kanë falur jetën, por do të shkojë në pallatin e vjetër, ndërsa Mus - jën që ndihmoi Kosemin, por ajo i thotë se Skënderi nuk mund të ngjitej në fron duke vrarë gjithë princërit. Ajo kërkon aprovimin e të vëllait, por ai është bërë po aq i pamëshirshëm sa e ëma, duke thënë se edhe ata nuk do të trego kur Osmani do të bëhet baba, nuk do të ketë më mëshirë për të vëllezërit dhe se ata do të presin deri atëherë.

Kosemi takohet me Osmanin - pas të cilit më i madhi i dinastisë merr fronin. Ajo pohon dhe Os për të cilin ajo dënohet të shkojë në pallatin e vjetër. Kosemi përballet me Xhenetin për këtë. Edhe Mehmeti përballet me Osmanin që largoi Kosemin, por ai i kërkon ta respektojë si sulltan që është. Kosemi shkon në pallatin e vjetër dhe vazhdon të merret me bamirësi dhe të shkojë në shtëpitë e të varfërve. Gjatë njërës prej vizitave, ajo shokohet kur sheh Skënderin në rrugë.

Ndërkohë, Osmani do të niset në një fushatë ushtarake, megjithëse vezirët e këshillojnë të rrijë në pallat, me përjashtim të Davut pashasë. Edhe Meleksima që është shtatzënë nuk do që Osmani të niset dhe mundohet këshillon Osmanin të marrë edhe Mehmetin me vete në luftë, që ai të mos ngjitet në fron. Vezirët që të bindin Osmanin të mos niset në luftë. Më pas Meleksima lind një princ të bukur.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.