Syhani dhe Xhesuri martohen

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

është në rrezik dështimi dhe Xhesuri është shumë i shqetësuar. Doktori u thotë bebja janë mirë, por do të mbahen në ë si ndodhi dhe doktori i thotë se do të bëhen analizat. Më pas Shirini i thotë ëri një vizitë Tahsini dhe ai niset ta takojë. Xhahide akuzon Shirinin se ka ndër ë spital gjithçka të ë shishkë me helm rrugës në kaza për gjërat që s’i kujton, por ajo s’i tregon gjë për Adaletën. Xhesuri vjen të përballet me Tahsinin dhe e akuzon si shkaktar të gjendjes së ës të Salihit. Tahsini del nga shtëpia dhe ecën si i trullosur në rrugë. Ndërkohë - tin janë rrugëve me makinë, kur u del përpara policia. Ata i kërkojnë tregon një pasaportë ruse. Ai më pas e shoqëron në do të niset ne darkë me anije.

Doktori i thotë të dalë nga spitali dhe ajo kthehet në shtë pse ndodhi kjo. Edhe Korhani me Xhahidenë kthehen në shtëpi dhe ai merr vesh pë - ja. Ai shkon në shtëpinë e Xhesurit dhe i thotë se i ati është zhdukur! Ata vendosin të presin para se të lajmërojnë policinë. Ndërkohë, një grua misterioze futet në shtëpinë Korludag dhe vë një shishkë në komodinën e dhomës së Xhahidesë. Korhani i tregon Mihribanit atë që bëri i biri dhe i thotë për të atin që është zhdukur. Më pas, Xhesuri vendos të shkojë në polici për Tahsinin.

ës - tuar. Mihribani përsëri përballet me të ëgjon Shirinin të ë me të ëmën se Tahsini është zhdukur... Xhesuri ka vajtur të takojë hetuesin kur merr vesh se Turhani ka vendosur të bashkëpunojë ë largohet atë natë ërballet ë shtëpinë e tij, por ai i thotë se qe Xhesuri që ndërseu Tahsinin. Ajo më pas kthehet në shtëpi dhe përballet me Xhesurin, i cili i premton se do t’ia gjejë të atin dhe niset në kërkim të tij. Xhesuri më në fund e gjen në mëngjes, në breg të detit dhe i jep xhaketën e tij. Më pas e merr me vete në makinë dhe e çon në shtëpi. Doktori që e viziton thotë se gjendja e tij është e mirë, por duhet ta shohë një psikiatër. Edhe Mihribani i thotë të birit se mbase është mirë të shohë një psikolog, por ai zemërohet me të.

në det dhe lajmet japin që ai ka vdekur. Të njëjtën gjë i thotë edhe kë ë vetë çështjen. Ai kap Hikmetin, i cili ë dhe një tjetër djalë, që tani është në spital dhe që quhet Kaja. Ai shkon në spital, por infermiera i thotë se Kaja ka djegie të rënda dhe Xhesuri i jep numrin e tij të telefonit në rast se ai vjen në vete.

- ni, Xhesuri, Shirini dhe Kemali nisen të votojnë. Tahsini i premton Mihribanit se, në bëjë një festë në ç ë fjalën kur ajo ërkohë - nojnë nga spitali, duke i thënë se në gjakun e saj është gjetur helm, i cili mund të ketë shkaktuar rrezikun e dë për ujin që ka pirë në dasmë. Xhe ë, i cili mund të ketë futur ndonjë bashkëpunëtor në dasmë - - gurisë që tregojnë ë futet në dhomën e nuses. Xhesuri niset ta takojë ë - tin më pas e marrin në hetuesi dhe e marrin në - hribani i kërkon hetuesit të ë me të ër helmin, por nuk ia kishte vënë - nit në ujë, pasi nuk kishte mundur ta bënte. Më pas ai ia tregon këtë edhe hetuesisë. Hetuesi i thotë Xhesurit se rrë me një burrë të quajtur Hikmet. Atë e marrin në hetuesi. Më pas policët ë se nuk ka bërë gjë, pasi nuk do të mund të vriste një fëmijë të pafajshëm. Poli është personi i tretë i sekuestruar, por ai thotë se nuk di gjë.

Ndërkohë Tahsini dëbon nga shtëpia psikiatrin që ka vajtur për ta parë ë të pranishëm kur vjen policia dhe kërkon të marrë Xhahidenë në hetuesi. Komisari thotë se Xhahide ishte personi i tretë i sekuestruar dhe ata gjejnë helmin në komodinën e saj. Ajo e mohon, por i tregojnë helmin. Hetuesi ia thotë këtë - ërballet me të shoqen, e cila i betohet Xhahidenë e fusin në qeli…

Tahsini gjen dokumentin e martesës së tij me Adaletën dhe i kujtohen momente nga ceremonia. Më pas ai shkon tek farmacia dhe takon Nexhlën, nga e cila merr vesh se Adaleta ka vdekur dhe se atë e ka vrarë

Xhesuri i bën një surprizë - nit, ai ka organizuar një dasmë surprizë, ku ka ftuar vetëm njerëzit më të afërt. Ndërkohë Xhesurin e lajmërojnë se Kaja doli nga reanimacioni. Më në Xhesuri martohen, pa e ditur se ë është ë cilin Banu e ka lajmëruar se plani ështoi, megjithëse ajo ia hodhi ilaç ë ujë! Ai është larguar nga anija para se ajo të nisej, por e ka parë Kaja!

ë muajin e mjaltit në një jaht. Tahsini shkon çdo ditë tek varri i Adaletës. Një ditë atij i bë - zanë. Ai ia thotë Korhanit, por ai nuk e beson. Korhani ia thotë këtë - ë ë.

ë shohë Xhahidenë në burg, por ajo e akuzon se ka vënë shishkën me helm më dhomën e saj. Më pas Tahsini përzë shtëpia. Xhahide takohet me hetuesin dhe i thotë ë gjinekologun. Xhesuri shkon të takojë Kajan në spital. Ai i paguan atij shpenzimet e spitalit dhe Kaja Ai më pas i thotë kishte sekuestruar djalin e një grua ë të punonte për të. Ndërkohë ë shtëpinë e Banusë, por ajo i kërkon t’i kthejë të birin! Ai i thotë se i biri është në duar të sigurta dhe i cakton një punë të re. Ndërkohë Xhesuri çon Kajan në hetuesi. Hetuesi merr në - shte sekuestruar fëmijën, por ajo thotë se këtë e kish bërë Turani. ë që ë pas policët i thonë është e ër vrasjen e doktorit. Hetuesi i thotë Xhesurit se kush kishte qenë në dhomë ën e dasmës. Nga ana tjetër, Banuja i - ri mbërrin në momentin që që ë për të birin, por ajo i thotë se është me të atin. Xhesuri i telefonon ish burrit të Banusë, por ai i thotë se është jashtë vendit… Ndërkohë, Tahsini i kërkon Mihribanit të bëjë një Adaletës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.