Shivai i kërkon divorcin Anikës

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

Dadi përpiqet ta bëjë Shivain të kuptojë gabimin e tij. Do t’ia arrijë ajo qëllimit të saj? A u martua ai vetëm e vetëm për të shpëtuar nderin e familjes…? Dadi i kërkon Anikës dhe Shivait të marrin përsipër përgjegjësitë burrë e grua pas martese. Me këmbënguljen e saj, Shivai e merr Anikën në shtëpinë Oberoi, ku një suprizë tjetër e pret atë…

Omkara diskuton vendimet e Shivait. Tia përpiqet të poshtërojë Anikën, por ajo ruan dinjitetin e saj. Më vonë, Prijanka i bën një zbulim shokues pranojë Anikën si gruan e tij, por Dadi këmbëngul që ata të qëndrojnë së bashku. Ndërkohë ëfen Prijankës për aksidentin e motrës së tij.

Pink refuzon të pranojë Anikën si nusen e saj. Ndërkohë, duke parë Shivain dhe Anikën të përformojnë një ritual pas martese, Tia sfidon Anikën! Tia bën plane të shkatërrojë ritualet pas martese të çiftit. Ajo nxit Shivain kundër Anikë ën në pishinë kur ajo refuzon t’i kërkojë falje Tias. Kjo e fundit i kërkon Shivait të dëbojë Anikën nga shtëpia.

Më vonë, Shivai çon në krahë Anikën në dhomën e tij të gjumit, kur sheh se ajo është e sëmurë.

Shivai i surprizon të gjithë duke i dhuruar dokumentet e divorcit Anikës. Oberoit janë të shokuar! Më vonë, Prijanka e gjen motrë ë koma.

ën se cila qe arë ë u martua. Më vonë, Oberoit shokohen kur mësojnë prapësitë e Shivait. - - tojnë. Anika i bën Oberoit të kuptojnë se sa i do ata Shivai. Më vonë ërkojnë falje Shivait.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.