Gjithshka për tradhëtinë

Intervista - - SEKS -

5 arësyet pse tradhëtojnë gratë Është folur shpesh për tradhëtinë e meshkujve, por edhe femrat mund të jenë

e kanë vënë në praktikë. Tradhëtia e grave, e pranuar apo jo, është një realitet shumë më i pranishëm sesa mendohet. Siti i internetit AskMen ka bërë një sondazh me qindra gra dhe ka nxjerrë përfundimet se cilat poshtë të renditura sipas radhës.

për dhëmb. Një grua e tradhëtuar, është një grua që do të tradhëtojë, në shumicën e rasteve. Tradhëtia në këtë rast shërben për t’ia paguar me të njëjtën monedhë partnerit. luajtur në të njëjtin terren.

2. Nga egoja. Një grua tradhëton, sepse zemra i thotë të tradhëtojë. Një argument mbase i thjeshtë, por i vërtetë. Thjesht ka nevojë të kënaqë egon e vet.

3. Një rrugëzgjidhje. Kur një grua nuk di si të ndahet nga partneri, nuk ka rrugë më të mirë se sa ta tradhëtojë, kështu do të jetë ai që do të kërkojë ndarjen. Mizore, po

4. Mërzitet në shtrat. Kur seksi bëhet monoton dhe në shtrat ven pozicion, i njëjti vend, ose i njëjti person...Një grua mund të mërzitet

5. Kur ndjehet e lënë pas dore, e neglizhuar dhe e injoruar. Kujdes kur një grua ndjehet më shumë si bebisiter, pastruese shtëpiake, ose kuzhiniere, sesa e besuar, dashnore ose grua e partnerit të saj. Ajo Një grua dëshiron të jetë qendra e interesit mërzitet dhe të kërkojë gjetkë. Tradhëtia, 1 burrë në 3 e ka provuar Dihet tashmë se në fushën e tradhëtisë burrat kanë më pak skrupuj për të vepruar. Me evolucionin e zakoneve dhe çlirimin seksual, po shtohet edhe numri i grave që e bëjnë këtë. Megjithatë, burrat janë ende përpara në këtë fushë. Sipas një siti inter grave. Burrat janë edhe më të shumtë për të pro tradhëtisë pas orarit të punës, kundre se tradhëtia shërben për ta bër më pikante të grave. Burrat ndjehen edhe më rehat - marrë një apartament borxh, ndërkohë që femrat preferojnë hotelin, vend kur provat zhduken... Me kë tradhëtojmë herën e parë? Me ardhjen e pranverës është bërë një studim në lidhje me tradhëtinë. Siti i inter kë e tradhëtoni bashkëshortin herën e parë? Me kë bini pre e tundimit? Ja cili qe verdikti...

Sondazhi në internet është bërë me - - ti: Në përgjithësi, tundohesh nga një person që bën pjesë në rrethin e të njohurve. Në se bëhej fjalë për një koleg/e pune. Është - trin (shpesh i pari nuk kishte dijeni).

i përket femrave, ato kërkojnë së pari një person të njohur, tek i cili mund të kenë besim. “Gratë kanë nevojë për mirëkuptim dhe afërsi për t’u ndjerë gati. Vendimi më shumë kohë se meshkujve, të cilët janë - mekanike dhe konteksti i tradhëtisë është i rëndësishëm. Ajo ka nevojë të ndjehet e një psikologe, zëdhënëdhëse e sitit në fjalë. - afërt. Sa më e thjeshtë të jetë, aq më mirë!

Pas herës së parë, si burrat, ashtu edhe gratë pranojnë se e kanë më të lehtë për ta se më pas shqetësimi i vetëm ka qenë si t’ia fshehë partnerit/es me qëllim mbrojtjen e - rash për të mos u demaskuar... 82% e grave kanë fantazuar me kole- gët e punës...

Mos e përzieni kurrë punën me seksin. Një këshillë e mençur, që ka bërë të stepen edhe më guximtarët. Megjithatë, të fantazosh me një koleg pune është një fenomen jo aq i rrallë sa mund të mendohet...

Sipas një ankete të bërë nga një sit interneti për takimet jashtëmartesore, konstatimi është i qartë: Shumë njerëz janë të jo janë joshur nga një person që punonte me kanë fantazuar sikur bënin seks me perso- Nga ana tjetër, vendi i punës është një vend burrave që kanë qenë në çift kanë pranuar se kanë patur marëdhënie me një kolege, - se shtohet gjaë periudhës së Krishtlindjeve. seks gjatë festave me personalin, kundre - het thënë se sondazhi është bërë nga një sit takimesh jashtëmartesore, pra bëhet fjalë për një popullsi që ka një lloj predispozite

Femrat u binden më lehtë burrave që buzëqeshin...

Në këtë përfundim ka arritur një studim i bërë në universitetin e Granadës, në Spanjë. Sipas studiuesve, një grua ka më shumë tendencë t’i bindet kërkesës së një burri, nëse kjo shoqërohet me një buzëqeshje të madhe...

se si gratë reagojnë kur ndërveprojnë me burrat, qofshin këtë miq apo kolegë të punës. Në njërin nga rastet e studiuara, burri është në një pozicion dominues dhe

udhëzime. Nëse ai e bën këtë me një buzëqeshje të madhe, gratë i binden më shpesh. Kjo bile është vërtetuar kur burri ka thënë diçka diskrimuese, ose negative. Studimi ka theksuar faktin se gratë kanë tendencë të vihen në pozicion nënshtrimi kur burri u buzëqesh shumë. Janë rezultate nga gjuha trupore. Pati Ud, një profesioniste e gjuhës trupore, ka shpjeguar në re më shumë vëmendje asaj që thotë trupi, sesa asaj që thotë goja e burrit që kanë përballë, megjithëse nuk ka asnjë lidhje mes asaj që ai thotë dhe asaj që tregon trupi i tij. “Nëse ato shohin një buzeqeshje, atëherë ndërveprimi ka pamje më këshillon gratë që nuk duan të bien në këtë kurth të kthejnë situatën në të kundërt. Gjatë diskutimit me një burrë ato duhet të përpiqen të ndalojnë buzëqeshjen dhe të mos evitojnë kontaktin vizul, për të buzëqesh kur një burrë bën një vërejtje diskriminuese për gratë, do të thotë se ai mund të shpëtojë - fundon ajo.

Shenjat astrologjike që tradhëtojnë më shumë

Në fushën e tradhëtisë, disa shenja astrologjike e kafshojnë më - siti i takimeve jashtëmartesore - - tar dhe i prirur ndaj kënaqësive, Shigjetari është një gjuetar i vërtetë. Përsa i përket femrave të kësaj shenjë, ato njihen si pasionante, sensuale dhe...të nxehta në shtrat. - rit pasionant i pëlqen risia në seks, ndërsa femrat e shenjës udhëhiqen nga emocionet dhe zgjedhjet në dashuri kushtëzohen nga intelekti i personit. Në vendin e tretë të po Binjakët janë të joshur nga loja erotike dhe u pëlqen të jenë të rezervuar. Me një fjalë të lindurit në këtë shenjë janë të prirur ndaj tradhëtisë. Zbuloni tani pjesën tjetër të kla 1. Shigjetari 2. Ujori 3. Binjakët 4. Bricjapi 5. Gaforrja 7. Demi 11. Peshqit 12. Akrepi

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.