Femrat

Intervista - - POEZI -

Përkundër gjithë ëmbëlsisë që kanë Femrat nuk janë engjuj Por zemra s’ka ligje të shkruara Ndaj falin dhe dashurinë. Janë si përroi gurgullues që natës i mëkon Këngën e vet, me zërin që s’mund ta nxjerrë përmes buzëve. Sa herë lundrojnë në detin e ëndrrave Anija e tyre kalon përmes dyerëve të zemrës Duke e ndjerë ëmbëlsinë në krahror Gjersa zbarkojnë nga zgjimi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.