Pyetje përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

mbase do vazhdosh me të, do ta falësh, ashtu siç kanë bërë shumë e shumë të tjera në pozicionin tënd, por nëse personi që kërkon të lidhësh jetën të mashtron për diçka kaq të madhe, mos pretendo shumë se në të ardhmen do Orieta

- Po përderisa është atje dhe po punon, normal që edhe për letra është martuar se për të miren e vet dhe tënden po e bën, ti prite duaje dhe duroje këtë fakt të jetë. Andi

- Për mendimin tim jepi një mundësi dhe fale. Esmerina

- Nëse ai ka marrë një iniciativë të tillë duke pranuar faktin që është fejuar për letra, nuk besoj se do ta lëshojë Europën për një person që është më i sinqertë. Mona

- Prite dhe duro po bën sakri tjera i kanë pas në burg me vite të tëra e i kanë pritur, normal që e ka bërë për letra. Jola

- Mendimi im është që ti të shikosh jetën të gjesh një njeri me - reshit vesh. Mua kjo më duket shtëpi e djegur. Selimi

- Në qoftë se e ka bërë për le i çuditshëm fakti që thua se e ka bërë për letra dhe do të kthehet në Shqipëri. I bie që s’e ka bërë dhe aq për letra. Po të kishte thënë se Daniela

- Meqë qenkeni duhet ta falësh, po ndoshta ju hap probleme ajo e letrave. Varet se ku doni të jetoni ju. Ti bëj si të jetë më e mira për veten tënde, se jeta është e vështirë, por edhe e bukur. Baçi

- Unë mendoj që po ta kishte Orietën, sinqeriteti është gjithçka shumë vetë dhe do të vendosësh po vetë. Mendohu e dashur shumë në qoftë se do ta falësh, mendo dhe pasojat. Mimoza

- Nëse do të shkonit jashtë shtetit, edhe pse jeni me 2 mastera, do të punonit si pastruese apo punë të rëndomtë vetëm që të ikni nga Shqipëria? Besa.

- Më mirë atje e të paguhesh tamam sesa këtu me master edhe kot më kot rrugëve. Elisa

- Nuk besoj se do ikja ndonjëherë nga këtu, pak pak po tëpaktën jam në vendin tim. Tedi

- Atje si qen, duke punuar, këtu nuk punon njeri, kemi tangërllik. Ytt. Leo

- Do të pranonit të lidheshit me një djalë i cili është i papunë, edhe pse është në kërkim dhe është njeri pozitiv? X

- Po mirë, meqë është në kërkim të punës nuk ka pse mos të lidhem me të. Edisa

- Mjafton të jetë njeri mirë se e gjen punën. Elda

- Po me çfarë do dalësh me pozitivitetin e atij kshu? Edna i

- Vazhdimisht më thonë se në të ardhmen do të bëhet më mirë... Kur është kjo e ardhme? Gjimnazisti

- Ka gjithmonë më mirë, mjafton të dish të kërkosh dhe të mësosh nga ajo që kërkon. Tedi

- Ti je ende gjimnazist, mendo se edhe sa do jetosht dhe mësosh. Baci

- Ke kohë për të qenë pessimist, tani për momentin mundohu që të jesh optimist. Gea

- hëniet seksuale? Kur është më mirë për një djalë? Po për një vajzë? Po jua bëj pyetjen juve dhe jo mjekut se dua një përgjigje të dhënë nga eksperienca... Gjimnazisti

ë në nëntë ë shumë ti djalosh. Baci

- Po sa problem e keni këtë pjesë, do keni kohë që gjithë jetën, po mos do doni të mos bëni më.

- Janë të këqija vjehrrat apo nuset? Që ta dini, unë për vete jam një nuse që shpejt mund të bëhem vjehrrë... hahaha. Ledia

- Edhe vjehrrat edhe nuset. Duhet të jenë më tolerante të dyja, po kujt i thua? Meli

- Vjehrrat duhet të jenë më të mira, se kanë jetuar më shumë dhe të rejat duan pak rehati, kështu që duhen kuptuar. Elda

- Të ë këqija janë, nuk lëshoj pe, as njëra as tjetra. Tiku

- Ore çfarë është kjo mania “Vajza, qepuni se erdhën emigrantët!”. Sa nga ju i kushtojnë rëndësi virgjërisë akoma në këtë shekull? Po këta emigrantë, pse i kërkojnë të tilla, ndërkohë që jetojnë në vende shumë më të civilizuara se Shqipëria? Genti.

- Sa mbrapa jemi, o Zot, nuk kemi për t’u bërë njerëz ndonjëherë. Ada.

- Emigrantë trima dhe Gildi

- Eh, qëkur kanë zbritur - me do të kemi. Ata në atë vit që ikin ashtu ngelin dhe ashtu kthehen po me atë mentalitet. Lira.

- Cipëplasur është subjektive, çfarë është konsideruar - derohet sot, edhe pse këta që bëjnë kështu, jashtë shtetit marrin edhe gra me 3-4 kalamaj. Pra, cipëplasura me dh është realiteti. Timo.

- Unë, problematikën shqiptare e shoh më shumë te mungesa e lirisë sesa në mungesën e cipës. Për cipë të vret shqiptari, por për liri as nuk do t’ia dijë. Ada.

- Janë injorante vajzat që sepse jashtë shtetit bëjnë li edhe me një burrë tjetër, kurse kur vijnë këtu bëjnë moralistin. Pale kur na vijnë me makina super të shtrenjta dhe bëjnë morale të tilla, uaaa si jetoni ju shqiptarët, thua se ata vijnë nga Kina. Shumica janë copa e injorantëve. Shkelqimi.

- Më mirë pushimet në Shqipëri apo jashtë shtetit? Më thoni ju lutem se kam nevojë ta di, ku është kostoja më e vogël dhe sigurisht, që bën pushime të bukura? Ola.

- Do të preferoja më mirë pushime jashtë shtetit sepse kostoja është më e ulët dhe shërbimi më cilësor. Tani.

- Jashtë shtetit, këtu të në lekë. Medio

- Edhe këtu nuk është keq, varet se ku do të shkosh dhe nëse ke një buxhet të mirë, se me lekë shumë kudo bëhen pushime të mira. Leida

- Kam një pyetje për ju meshkuj: Kur keni patur një - tuar edhe me ndonjë femër tjetër dhe pse e keni bërë? Anila.

- Më ka ndodhur të kem - tale, thjesht për të parë sa i aftë jam t’i josh femrat. E kam bërë edhe thjesht për lojë, asgjë më tepër. Araniti.

- Të gjithë meshkujt e bëjnë këtë gjë, kanë nevojë të provojnë herë pas here që janë tërheqës akoma dhe pse kanë një partnere në krah. E kemi në gjak, jo se nuk i duam partneret, por nuk rrimë dot, mos kërko shpjegime. Ti bëj sikur nuk sheh haha. Olti.

- Patjetër që të gjithë e kanë bërë dhe do e bëjnë. Tiri

- Të ikësh nga Shqipëria do të thotë zgjidhje e problemeve ekonomike dhe sociale. Si mendoni ju? Bota është më e mirë? Timi.

- Ngado që të ikësh, problemet të ndjekin mbrapa nëse sot nuk tregohesh i zoti për punë dhe për të në jetë. Ka ardhur jetë e vështirë, ndaj duhet të mbijetosh kudo të jesh dhe në vendin tënd. Në botë mbijetuar. Se, këtu edhe e ha një copë bukë, por atje ngelesh pa bukë dhe pa shtëpi. Eno.

-Ja dhe ike, do bësh namin atje ku do shkosh? Teuta

- Bota është me e mirë se e bëjnë njerëzit, edhe ne do ishim shumë të mirë, po të ishim pak më të mirë me njeri-tjetrin. Angus

është çfarë çarë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.