Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- Cili është çelësi i një jete të shëndetshme? Arnoldi - Që në 1990-ën, kur u ndërrua sistemi komunist, vetëm në Shqipëri u bënë shkatërrime. Gjithashtu edhe në 1997-ën. Pse jemi kaq shkatërrimtarë jemi ne shqiptarët? Tedi - Tri gjëra të përbashkëta që keni me partnerin/en tuaj? Adi - Për çfarë jemi më shumë mirënjohës në jetën tuaj? Sindi - Nëse shikoni që shoqja e ngushtë e të fejuarit flirton me të, si do të vepronit, do të ndaheshit apo do mbyllnit sytë dhe të vazhdonit me të? X - Cili është një nga problemet që identifikohet sot? Lajda - Për çfarë na ndihmon martesa? Antonio - Pse jemi kaq të varur ndaj kafesë? Arjana - I urrej qokat, se këtu shumica janë hipokrizi. “Më ka ardhur, po i shkoj”. Ju, si mendoni? Tedi

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.