E stabilizon palestra tensionin?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

- Përshëndetje instruktor, kam një pyetje. Unë jam 20 vjeçe dhe kam presion të ulët gjaku. Pavarësisht se frekuentoj palestrën dhe impenjohem mjaftueshëm me të, ka raste që jam aq e lodhur doja të më sugjeronit disa ushqime ose pije të shëndetshme të cilat do të ma ngrinin tensionin në mënyrë natyrale. Jam në dijeni të faktit që kafja ndihmon në ngritjen e tensionit, por nuk në këtë moshë që kam. Më sugjeroni diçka më të shëndetshme...

Skerdi Pasha instruktor, Royal Fitness Club, Rruga: Theodor Keka, Unaza e Re pranë Astirit. Numër telefoni: 0695445228:- Përshëndetje vajza! Përpara se të çështjen, doja të të tregoja se kafeja nuk është negative. Pa dashur t’i bëj reklamë kafesë. Kafeja eshte antioksidant edhe ka shumë mirë organizmit. Ndërsa për efektet anësore gjithmonë kur e kalon normën. Pra, një kafe të bën mirë pavarësisht moshës tuaj. Ndërsa në lidhje me problemin, do të sugjeroj të shkosh te kardiologu që të shikoj se realisht sistemi sot kardio-vaskular është në formë optimale për aktivi . Ju thoni që e keni tensionin e ulët, por nga e ke kuptuar që ke tension? E ke matur ndonjëherë tensionin? Edhe nëse e e ke të ulët ashtu siç ju thoni, shumë persona në këtë botë kanë tension të ulët dhe kjo është brenda normalitetit. Edhe diçka tjetër që doja palestra ju bën shumë mirë, gjithmonë pasi të bëni vizitën te kardiologu. Ndërsa në lidhje me përshtatjet që përjeton organizmi nga ak pra që nga tension i ulët të shkojë në normal. Unë do më shpejt palestrën, ndërkohë që në lidhje me ushqimet ju duhet të ushqeheni shëndetshëm si çdo njeri tjetër dhe duhet që të pini 3.5 l ujë në ditë sepse kur jeni e hidratuar trupi funksionon më mirë. Faleminderit që na dhe të uroj gjithë të mirat!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.