Nuk njeh çelësin

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Unë kam blerë një makinë Jaguar XF të vitit 2011 pa celës. Një bravandreqës më bëri një celës të ri që i hap dyert, por automjeti nuk ndizet. Në kroskot nxjerr një shënim, që tregon se çelësi nuk njihet. Ju lutem a mund të më thoni nëse ka zgjidh

je për këtë?!

Përgjigjet, Ervin Demiri, drejtor i Auto Servis Besland, Rr “At Zef Valentini”, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Doganave, Laprakë, Tiranë, + 355( 0) 42236711, 0682020991, beslandshpk@ gmail. com:Ju falënderoj per besimin! Nga ajo që më keni përshkruar më lart rezulton se kjo ndodh për shkak se çelësi i zëvendësimit nuk është programuar në makinë për të lejuar immobilizer të fiket dhe të lejojë makinën që të niset. Unë nuk di një ë tjetër përveçse nëse keni akses në një skaner për të programuar çelësat, programuesin e çelësav drejtoheni një specialisti te diagnostikimit për të programuar çelësin e makinës tuaj. Uroj t’ju kem ardhur në ndihmë. Gjithë të mirat!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.