Ja idetë më “in” të arredimit për këtë vit

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Ashtu si çdo vit, edhe për 2018-ën, janë përzgjedhur dhe koleksionuar tendencat e fundit ë arredimit dhe mobilimit të shtëpive tona . Ka mes tyre shumë gjëra të eja dhe interesante të cilat Space do na i tregojë sot. Kështu jo do të mund të bëni vetë një arredim profesional të ambjentit tuaj… Se cila iu përshtatet më shumë, zgjidheni vetë!

NUANCAT ME KONTRAST TË LARTË

Nuanca të errëta dhe të forta që balancohen nga e bardha janë perfekte për një dhomë ndenjeje moderne.

FLORIRI - NGJYRA E VITIT

E kishit menduar ndonjëherë që - prizoheni. RIKTHEHET JESHILJA Duket e çuditshme si ide, por këtë vit do të dominojë jeshilja e tilla si - ra e drurit, shtëpia do duket shumë më e rehatshme dhe e bukur. ELEMENTET NATYRALE Nuk do zhduken kurrë nga këtë vit mundohuni t’i shkrini ato në arredimin e shtëpisë tuaj. ARTIZANALJA NË MODË

Ne, shqiptarët, njihemi për punime artizanale të veçanta. Prandaj nëse keni dëshiruar t’i bëni pjesë të arredimit të shtëpisë suaj mos nguroni, provoni t’i kombinoni. NGJYRAT E NGROHTA Këtë vit rikthehet edhe e kuqja. Fusni disa elemente të së kuqes dhe balancojeni me grinë dhe të bardhën. Dhoma do duket perfekte.

KADIFJA, MODA E PËRJETSHME

U bënë disa vite që kadifja është bërë pjesë e shtëpive tona. Vazhdon të jetë trendi i këtij viti, shtëpinë tuaj. Arkitekt SELDI SHEHU MOBILE : +355 68 20 60 611 E-MAIL : INFO@SPACE.AL WEBSITE : www.SPACE.AL Kontakt: MOBILE : +355 68 20 60 611 E-MAIL : INFO@SELDISHEHU.AL ËEBSITE : WWW.SPACE.AL

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.