Labirinthi i javës

Intervista - - ARGËTIM -

Gjatë një sondazhi se ç‘ bëjnë burrat shqiptarë pas një seance seksi u morën rezultatet e mëpo një ërron krah në kthehet në shtëpi…

LAKURIQ NË BALLKON Një vajzë ishte zhveshur lakuriq në ballkonin e apartamentit të saj dhe po bënte banjo dielli. Pronari i apartamentit sipër del në ballkon dhe, sapo sheh vajzën, eksitohet. Kur po mendohej si të bënte seks me të, i erdhi një ide. Pas pak vajza ndjen diçka që po e gudiliste në sup, hap ë dhe sheh një letër, të lidhur me një litar. E hap dhe lexon mesazhin e mëposhtëm: “Nëse do të bësh seks me mua tërhiq litarin një herë, pë - she tërhiqe 32 herë shpejt dhe 2 herë ngadalë

MËRGIMTARI - Grua, vendosa të shkoj në mërgim. Këtu lexoj se shteti suedez pa ër marëdhëniet seksuale me gratë suedeze që të shtojë lindjet e fëmijëve.- i thotë një burrë gruas së tij. Ajo gjithë… keqdashësi, i përgjigjet:

- Të shkosh i dashur, posi dhe do të shoh si do t’ia dalësh mbanë në Sue ë muaj!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.