Si të arredojmë një hotel ?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Hoteli është nje ndërmarje e cila ofron banim zakonisht në një periudhë të shkurtër kohore . Vendosja e standarteve t larta n arredimin e një hoteli është e domosdoshme. Dhe kjo nuk sht e lidhur gjithmon me paran . Space me ekperiencen disa vjecare në treg, duke v n n jet tendencat e fundit t dizanjit ju ndihmon të realizoni nje ambjent te mrekullueshëm me një buxhet

Fjala ky e e një hoteli është « përshtatja «, përshtatja sipas shijeve të ndryshme, sespe në një hotel në kemi të bëjmë me shumllojshmëri personash. Për këtë në hotel ne duhet të krijojmë ambjente , ambjente familjare dhe ambjente shoqërore. Por shumë e rëndësishme është që të mos mungojë dhe një ambjent duke përshtatur një dhomë apostafat për ta.

Por jo vetëm kaq . Shijet dhe preferencat e secilit prej nesh janë të ndryshme kështu që dhe përshtatja e stileve dhe ngjyrave duhet të jetë e shumllojshme për secilën dhomë . Në thelb të dizanjit ësht bashkëkohorja, modernja. Kombinimi i ngjyrave të ngrohta të ndërthurura me hekur është një ndër stilet më , duke qënë se në përgjithësi njer zit vijnë për t’u qetësuar , ose për , për të ndenjur për pak kohë… P je vend i qetë dhe i rehatshëm.

Në secilën dhomë duhet të kemi shum mungojë asgj . Çdo gjë duhet të jetë sa më funksionale që klientët të ndihet sa më rehat.

Por në një hotel nuk janë të rënd sishme vetëm dhomat. Ajo që është shumë e rëndësishme është zona e recepsionit. Ajo tregon shëmbëllimin e do dhome. N ndihet mirseardhja, komoditeti dhe mirpritja . Këto nuk realizohën vetëm nga mënyra se si është paraqitur hoteli në vetë arredimin e tij.

P saj, hoteli ka dhe pjesen e restorantit, ku, më shumë se do ambjent tjetër, do insistoja për stilin bashkohor , sepse bashkohorja mbështetet shumë në kooditetin dhe ku ka me bukur se te hash një dreke ose një darkë në një ambjent relaksues dhe të ngrohtë . Një rëndësi shum duhet kushtuar gjelbërimit të brëndshem dhe sidomos atij muror, duke sjell akoma më shumë freski dhe qetesi në ambjent .

Gjithashtu nuk duhet të mungojnë spotet dhe ndri imi i të gjith hotelit si brenda ashtu edhe jasht . do ambjent ka vështirësitë dhe sekretet e veta. P ’i zgjidhur këto probleme mjafton të na kontaktoni.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.