Labirinth

Intervista - - ARGËTIM -

Një bionde dashurohet me një dentist budalla, me të cilin takohej në kabinetin e tij në darkë. Një ditë ai i thotë i trishtuar:

- E dashur, duhet t’i presim takimet tona. Do të fillojë të dyshojë burri yt.

- Jo, i dashur, ai është budalla i tëri. Kemi 6 muaj që takohemi dhe nuk ka marrë vesh gjë.

- Po- bie dakort dentisti budalla- por të ka ngelur vetëm një dhëmb në gojë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.