sHKËlQim ElEgancë FEMINITET 69€

Living - - IDE SEZONI -

bashkë me lulet dhe vezët e pashkës, pranvera sjell edhe tendencat më të fundit të aksesorëve në ora, byzylykë e spila: që nga ato më klasiket e deri te më modernet.

ne ju kemi sjellë një gamë të gjerë të tyre, plot ngjyra të ndezura e jetë, të përdorshme si gjatë ditës, ashtu dhe për raste të veçanta.

juve nuk ju mbetet veçse të zgjidhni, për të bërë tuajin koleksionin e radhës! 255€ 119€

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.