ATY KU SHTËPIA E ËNDRRAVE BËHET REALITET

Living - - EDIL AL -

KKa ardhur çasti të blini shtëpi në Tiranë! Atëherë gëzimi vjen natyrshëm, e bashkë me të edhe një optimizëm i madh për jetën. Ka një mori ndërtimesh, pafundësi zgjedhje dhe me siguri në njërin prej tyre pret ajo: strehëza e dashur që do ta quani “shtëpi”.

ërkoni një apartament që nuk është i ekspozuar nga zhurmat (pak e vështirë për t’u gjetur!); sigurisht të mos jetë pre e pluhurave të tmerrshme të urbanizimit (akoma më e vështirë); që nuk është shumë larg qendrës, shkollave, spitaleve dhe të mos jetë mes godinave që ia zënë frymën njëra-tjetrës (bobo u vështirësua shumë!). Mirëpo ka edhe një kusht tjetër, për të cilin nuk mund të bëni kompronis: të ketë hapësira të gjelbëruara. Keni dëshirë që njëra prej faqeve të shtëpisë, ajo e xhamta, të kundrojë pamjen e një kopshti të gjelbër?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.