SHTËPIA E SË ARDHMES

KUZHINA SI QENDËR E JETESËS

Living - - SHTËPI -

Shtëpia futuristike ofron një vizion të ri frymëzues që kombinon teknologjinë me elegancën dhe i integron ato në mënyrë efektive në një univers njëngjyrësh. Teknologji e avancuar, materiale cilësisore, elegancë dhe përvojë fantastike përdorimi të ndërthurura për të krijuar një marrëdhënie të këndshme. Gama e plotë e pajisjeve të reja të GORENJES përmban një frymë projektimi minimaliste dhe të ngrohtë.

E disponueshme në ngjyrë të zezë dhe të bardhë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.