Tring gëzon të drejtat e uefa Champions League për sezonet 2015/16, 2016/17 dhe 2017/18. tani jemi në sezonin e dytë të transmetimit.

Living - - PERSONAZH -

Sezoni aktual ka nisur gushtin e kaluar 2016 me ndeshjet e fazës së play/off, për të vijuar nga shtatori deri në dhjetor 2016 me ndeshjet e fazës në grupe. Jemi në fazën finale, që do të kulmojë me finalen e madhe të 3 qershorit. finalja e këtij edicioni do të zhvillohet në “millenium Stadium”, në kardif, Uells.

vetë eventi, Uefa champions league, është një produkt i fuqishëm mediatik global dhe ka një impakt të jashtëzakonshëm te njerëzit. veçanërisht kur luajnë “big”-ët e europes, mbrëmjet bëhen madhështore. rasti i fundit ishte përmbysja e barcelonës ndaj Paris Sg, një ngjarje unike, që nuk kishte ndodhur ndonjëherë në historinë e champions league. Pati miliona postime e komente në rrjetet sociale në mbarë botën, e sigurisht dhe faqja e tring në fb atë mbrëmje ka qenë shumë e “sulmuar”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.