“goals” në gola

Living - - PERSONAZH -

ndërsa realizonim shërbimin fotografik në stadiumin “selman stërmasi” dhe bisedonim me evën për eksperiencën e saj me futbollin, po kuptoja se fusha e blertë është si çdo fushë tjetër e jetës: duhet të jesh një lojtare e fortë, të përgatitesh shumë, të punosh në mënyrë sistematike, të jesh energjike e rezistente dhe të përmirësohesh dita ditës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.