BIZNES SOCIAL, I VETMI NË TIRANË ME PRODHIME 100 % NATYRALE TË STILIT AMERIKAN

Living - - PERSONAZH -

“NewYork -Tirana Bagels”është një biznes social i krijuar me iniciativën e një grupi individësh vullnetarë Amerikanë dhe vendas me qëllimin kryesor për të mbështetur gratë dhe fëmijët në nevojë. Fondet u mblodhën me qëllim që të hapej një dyqan, ku çdokush mund të shkonte për të shijuar këtë produkt unik. Vazhdimësia dhe vlerësimet më të mira për këtë vend, dëshmojnë një histori suksesi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.