Maskë me vitamina

Living - - SHËNDET & MIRËQENIE -

për shkëlqim dhe hidratim

fillimisht përgatisni fytyrën: përdorni një pecetë të cilën e keni lagur më parë me ujë të ngrohtë. vendoseni në fytyrë për një minutë për të mundësuar hapjen e poreve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.