ndër eLementet që vLeJnë të Përmenden, Janë:

Living - - SHTËPI -

shezlogët rezistentë për ambiente të jashtme me dru akacie, poltronat dhe tavolina me material alumini ngjyrëgri, me ndenjëse e mbështetëse tekstili ngjyrëbezhë, si dhe një nga elementet protagoniste të këtij ambienti, poltrona me dru masiv. Kjo mobilie, përveç funksionit të saj, shërben edhe si një aksesor unik që rrit kualitetin e hapësirës ku është vendosur.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.