MOSHA KUR NJË FËMIJË MUND TË BËJË JOGA

Living - - KOHË -

Lea thotë se, në botë ka klasa për fëmijë, të cilët mund të përfshihen që nga muaji i 18-të i jetës. por, nga eksperienca, mendon se mosha ideale për ta filluar, është 5 vjeç dhe mund të zgjasë deri në adoleshencë (18 vjeç). sipas saj, në moshën 5-vjeçare, fëmija fillon të kuptojë dinamikën e një klase, kufijtë, disiplinën dhe faktin që duhet të bashkëpunojnë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.