MEDITIMI PËR FËMIJË:

Living - - PASION -

të gjithë ata që kanë praktikuar joga, e dinë se kjo praktikë fizike, është shtegu që udhëheq drejt një destinacioni shpirtëror: meditimi. në “joga.al” nuk është qëllim më vete që fëmijët të disiplinohen në meditim, por, aty hidhet “fara” e kësaj praktike. nuk ka rëndësi se sa mund të qëndrojë një fëmijë duke medituar, rëndësi ka që mediton. “Klasat me fëmijë janë krejt eksperiencë tjetër. ato nuk kanë asnjë lloj pritshmërie, nuk e intelektualizojnë atë çfarë do të ndodhë. Dhe praktika e meditimit ndodh me më shumë lehtësi te fëmijët, sesa te të rriturit, sepse, ata janë shumë më të hapur dhe thithin gjithçka si një sfungjer”, - shpjegon Lea.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.