Dhurimi i spermës/vezëve

Living - - LIVING PROMOCION -

Edhe për ata pacientë të cilëve nuk arrihet te gjenden spermatozoide edhe pas biopsisë testikulare, ekziston mundësia që të kryejnë IVF me dhurues sperme. Gjithashtu për femrat të cilat për një arsye apo tjetër nuk kanë mundësi të prodhojnë vezë, ekziston mundësia me dhurues vezësh. Siç e theksuam edhe më lart, në të tilla raste në Klinikën tonë kemi një përqindje suksesi prej 80 % në çiftet me dhurim vezësh. Kjo arrihet nëpërmjet një përgatitje strikte dhe të mirë-programuar të marrëses së vezëve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.