PLANIFIKIMI 7-DITOR PËR DETOKSIKIM

Living - - SHËNDET & MIRËQENIE -

Detoksikimi nuk shërben vetëm për shkëlqimin e fytyrës dhe të syve. ai ju bën më energjikë, përmirëson aparatin e tretjes dhe gjithashtu, ju ndihmon të hiqni qafe disa kilogramë të padëshiruar. pavarësisht se mund të duket si një dietë drastike - pa drithëra, alkool, qumësht dhe sheqer (me pak fjalë, pa asnjë shije jete), detoksikimi nuk ka asnjë lidhje me këto. qëllimi i planifikimit për detoksikim është që trupi të marrë gjithçka që i nevojitet, madje duke përmirësuar cilësinë e jetës. nëse doni të jeni sa më të shëndetshëm, ndiqni këtë planifikim të sigurt detoksikimi për shtatë ditë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.