Flokë të mrekullueshëm në pranverë

Living - - PRANVERË 2017 -

Me ardhjen e pranverës, duhet të filloni të kujdeseni për flokët. Shpesh, ne nuk jemi të vetëdijshëm se sa vuajnë ata në këtë stinë. Për flokë më të fortë, të shëndetshëm dhe me shkëlqim, “Living” vjen në ndihmë me disa sugjerime:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.