Sugjerime & tendenca nga Stela dhe Santa

SUGJERIME & TENDENCA NGA STELA & SANTA

Living - - PRANVERË 2017 -

Një guidë pranverore për veshjet e sezonit duke nisur nga këpucët, atletet, fustanet, fundet, pantallonat, këmishat, xhaketat e deri tek aksesorët më të nevojshëm.

Ne jemi munduar t’ju sjellim një gërshetim të klasikes me sportiven, për ta bërë pamjen tuaj sa më moderne.

SINONIM I ELEGANCËS

Kombinimi i këtyre dy ngjyrave mbetet gjithmonë unik.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.