Vetullat, korniza e fytyrës

Living - - PRANVERË 2017 -

Hapi 1 PLOTËSONI VETULLAT DHE JEPUNI ATYRE NGJYRË Hapi 2 JEPUNI FORMË DHE ZBUTINI ME FURÇË Hapi 3 KORRIGJOJINI DHE ZBUTINI ME DYLL

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.