Minibar Metropolitan

Living - - IDE SEZONI -

Është një mobilie e përshtatshme për një mashkull beqar tek të tridhjetat, i cili dëshiron të habisë një mikeshë me këtë kënd sa elegant, aq edhe të detajuar. këtu spikatin elemente porcelani të dekoruara në stilin arabesk, tonalitete të ngjyrës blumarinë, argjendit dhe ngjyrës së zezë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.