Përfitimet e crossfit-it:

Living - - SHËNDET -

ndihmon në rënien nga pesha pa ndonjë dietë specifike Përmirëson format, madje edhe për konkurse sportive, siç është bodybuilding rrit rezistencën rregullon metabolizmin ndihmon në problemet e stresit dhe ankthit, sepse në një orë crossfit harrohet çdo gjë, për shkak të intensitetit të lartë të ushtrimeve Përmirëson shëndetin, cilësinë e jetës, qetëson disa lloj sëmundjesh dhe shëron disa të tjera

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.