ALTERNATIVA PËR TË APASIONUARIT PAS SPORTIT

Living - - UDHËTIME -

Hedhje me parashutë nga mali teide; Zhytje dhe snorkeling në oqeanin atlantik; bungee jumping;

Safari me makina.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.