Eterea - Produktet e rinisë së përjetshme

Living - - CONTENTS -

Produktet biokozmetike që prezantojnë mjeshtërinë e punës artizanale italiane në të gjithë botën, ETEREA COSMESI, tashmë gjenden ekskluzivisht edhe në Shqipëri. Kjo linjë bën bashkë në mënyrë të përsosur produktet biologjike të cilësisë më të lartë, me një elegancë ekstreme të dukjes. Eterea ofron një gamë të gjerë produktesh, ku për çdo tip lëkure ka një produkt të posaçëm dhe përbërësit janë siç i ka krijuar nëna natyrë, pa ngjyrues, pa paraben, pa silic apo lëndë të tjera që mund të japin efekte të padëshiruara. Për produktet Eterea specialistët kanë zgjedhur më të mirën e vajrave esencialë dhe produkteve të tjera biologjike si garanci për një rezultat të shkëlqyer. Eliksiri i bukurisë së përjetshme gjendet pikërisht në këto produkte.

Këto janë vetëm disa nga produktet Eterea të cilat krijohen nga ekipe të specializuara të mjekë ve dhe estetistëve dhe janë të gjitha të testuara për të nxjerrë në pah më të bukurën e gjithë secilit dhe pë r të ruajtur freskinë dhe rininë në më nyrë natyrale. Kjo markë prestigjoze italiane është certifikuar nga Suolo e Salute dhe tashmë e gjeni në një ambjent të kuruar në detaje që që ndron në të njëjtën lartë si me vetë produktet Eterea në rrugë n “Janos Hunyadi” pranë fakultetit të drejtësisë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.