Për një pije nga ti

Living - - CONTENTS - Xhani Shqerra | armand Habazaj | coin casa Nga Fotografia: Orenditë:

si mendoni sikur në vend që të takoheni me miqtë në bar, kësaj here ta zhvilloni takimin në minibarin e shtëpisë suaj? E sofistikuar dhe tejet praktike, mobilja e barit mund të shndërrohet në një orendi shumë glamur. Ja disa këshilla për ta dekoruar këtë kënd të shtëpisë, duke i dhënë një qasje plot stil. Zgjidhni atë që ju pëlqen dhe në këtë mënyrë, do të habisni edhe miqtë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.