Shampo dhe balsam

Living - - PROMOCION -

Për të pasur flokë sa më të shëndetshëm këshillohet përdorimi i shampoos dhe balsamit që i përshtatet llojit të flokut tuaj. Gjatë periudhës së verës flokët dëmtohen nga dielli, kripa e detit dhe faktorë të tjerë dhe bëhen: 1. Të hollë; 2. Të brishtë; 3. Me maja të ndara; 4. Pa shkëlqim; 5. Të ashpër.

Për zgjidhjen e 5 problemeve të flokëve të dëmtuar, Living ju rekomandon të përdorni linjën Elseve Total

Repair 5 nga marka L’ORÉAL PARIS.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.