KREMI MBROJTËS

Living - - PROMOCION -

Mbrojtja e lëkurës është jashtëzakonisht e nevojshme, sidomos gjatë periudhës së verës. Dielli është një nga shkaqet kryesore të plakjes së parakohshme, rrudhave, dhe mos harroni, i kancerit të lëkurës. Për këtë arsye këshillohet përdorimi i një kremi me faktor të lartë mbrojtës. Rekomandojmë: Photoderm Max Aquafluide. Meqënëse dielli ju ndjek kudo që jeni, shijojeni atë duke qënë të sigurt me Photoderm Max Aquafluide SPF50 +!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.