Tea Tree Oil

Living - - PROMOCION -

Vaj esencial i Tea Tree

Ky vaj esencial është produkt i gjetheve Melalecua. Mund të përkufizohet edhe si antibiotik natyral për shkak të benefiteve të shumta që merr prej përdorimit të tij. Studimet tregojnë se efektet e tij pozitive janë të menjëhershme në rastin e problemeve të lëkurës, për zhdukjen e infeksioneve gjenitale, për pastrimin e gojës nga papasteritë, gjithashtu shërben si një korrektor për dhembet, gjen përdorim në rastet kur kemi fytin të acaruar dhe të skuqur. Gjithashtu, në qoftë se aplikohet bashkë me vajin e jojobës, vajin e kokosit, gjalpin e karitesë apo në kombinim me vajra të tjerë biologjikë, Tea tree është ideal për eleminimin e skuqjeve, irritimeve por edhe akneve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.