Serum Men

Serum për meshkuj

Living - - PROMOCION -

Një serum ideal për meshkujt që duan të kujdesen më mënyrën e duhur për lëkurën e tyre dhe ta rigjenerojnë atë. Një produkt që përkthen zbulimet e fundit të bioteknologjisë e fitoekstrakteve biologjike pë r një trajtim perfekt që eleminon rrudhat në rrathët e syve. Falë përbërësve të zgjedhur ky produkt ka edhe një aromë shumë delikate.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.