“BloodlaNds” (DRamË/hORROR)

Living - - PERSONAZH -

Një familje shqiptare, e cila përballet me vështirësitë e traditave dhe zakoneve të vjetra, duhet të bashkohet për të luftuar kundër gjakësit e për të marrë hak, gjë që çon në një përgjakje pa fund. SHTRIGA... është një grua e thjeshtë, e dhunuar, e përdhunuar, e stigmatizuar. Të gjithë e sulmojnë. Duke qenë tejet e lënduar, ajo i thotë vetes se do të bëhet vërtet shtrigë dhe do të hakmerret për të gjitha padrejtësitë që i janë bërë në jetë. Kështu, i vihet pas familjes së Skënderit (Gëzim Rudi) dhe Shpresës (Suela Bako) dhe merr hak, duke rihapur një gjakmarrje të harruar prej kohësh dhe duke vënë në rrezik jetën e të gjithë pjesëtarëve. Në këto rrethana, familja është në luftë për jetë a vdekje.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.