NUK KA VERË PA AKULLORE

Living - - IDE SEZONI -

«Kuba me kos e fruta pylli dhe akullore biskotë për të gjithë ata që u pëlqen ta shuajnë vapën me shije frutash nga më të larmishmet e të këndshmet.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.